VILOX

OM VILOX

VILOX är ett FoU- och IP-företag inom golv- och möbelindustrin.

VILOX affärsmål är att utveckla och patentera nya produktkoncept relaterat till golv eller möbler och kommersialisera tekniken genom licensiering över hela världen.

VILOX-teamet består av erfarna och engagerade medarbetare med erfarenhet inom FoU och patent processer från ledande globala golvföretag.

Ekonomiansvarig

VILOX expanderar och söker en Ekonomiansvarig!

Om tjänsten:
Som Ekonomiansvarig utgör du en värdefull del av vårt dynamiska team och bidrar till vår gemensamma fortsatta tillväxt och framgång. Du får chansen att utveckla din professionella kompetens i en innovativ miljö hos ett företag som befinner sig i en stark tillväxtfas. Om du är redo att göra skillnad och växa tillsammans med passionerade medarbetare, bjuder vi in dig till att söka till oss.

Som Ekonomiansvarig på VILOX kommer du främst arbeta med budget, prognoser, uppföljningar och bokslut samt andra administrativa uppgifter. Du kommer rapportera direkt till VD och även stödja under löpande analysarbete som ligger till grund för verksamhetens planering.

Arbetsuppgifter:

  • I arbetsuppgifterna kommer det bland annat att ingå
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Moms – arbetsgivar -och skattedeklaration
  • Månads-, och årsbokslut
  • Inkomstdeklaration
  • Ansvar för löneprocessen
  • Budget- och prognosarbete
  • Analys och rapportering
  • Betalning och fakturering
  • Andra administrativa- och kontorsuppgifter

Vi erbjuder dig:
Du kommer att få arbeta i en mycket innovativ och entreprenörsdriven miljö och i ett tajt sammansvetsat team. Bolaget befinner sig en stark tillväxtfas och du kommer få vara del av en spännande bransch med kompetenta och drivna kollegor. Vi har korta beslutsvägar och uppskattar att du bidrar med nya idéer och hög kvalitet. Du kommer få stort eget ansvar.

Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning.

Din profil:
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och relevant erfarenhet inom både ekonomi och administrativt arbete. Att inneha en auktoriserad redovisningskonsult-certifiering är en önskvärd kvalifikation. Att ha erfarenhet av Fortnox, Capego eller liknande program betraktas som meriterande.

Som person är du proaktiv, självgående och gillar att ta initiativ. Du är nyfiken och prestigelös, har god förmåga att kommunicera tydligt samt har lätt att samarbeta med andra. Utåt har du en professionell framtoning och en kundfokuserad inställning. Du trivs i en entreprenöriell miljö, är anpassningsbar och inte rädd för att ta tag i uppgifter och se till att de blir utförda.

Tjänsten är placerad i Helsingborg, du arbetar dock i en global miljö där all vår kommunikation sker på engelska varför det är ett krav att du kan uttrycka dig mycket väl på engelska, både i tal och i skrift.

Övrig information:
Typ av tjänst
Heltidsanställning

Språkkunskaper
Goda kunskaper i Svenska och Engelska.

Körkort
Meriterande B

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan med CV och personligt brev skickas elektroniskt till hr@vilox.com

Skriv “Ekonomiansvarig” i ämnesraden.